• 07.09.07, 18:52
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Olerex: PKN Orlen oleks väärikas konkurent

Olerexi turundusjuht Antti Moppel ütles aripaev.ee-le, et PKN Orlen oleks Olerexile Eesti turul väärikas konkurent.
Tema sõnul on jaemüügivõrgu laiendamine Baltimaades PKN Orleni lähiaastate strateegia üks osa. Hetkel PKN Orlenil Eestis tanklaid ei ole.
"Jälgime pidevalt olukorda Balti riikide jaeturul ja turusituatsiooni muutused pakuvad meile suurt huvi. PKN Orlen oleks Olerexile Eesti jaeturul väärikas konkurent," kommenteeris Moppel. Ta lisas samuti, et täna oleks väga raske alustada Eestis uue jaevõrgu loomist.
"See eeldaks väga suuri investeeringuid ja valmisolekut leppida aastateks omakapitali negatiivse tootlusega," rääkis ta. Küsimusele, kas PKN Orlen võiks Olerexi osta, vastas Moppel: "Olerex ei ole jaemüügiaktivate müügist huvitatud ja selleteemalisi konsultatsioone ei pea".

Seotud lood

Uudised
  • 07.09.07, 15:28
Neste juht: korralikku tanklaketti nullist ehitada on Eestis võimatu
Neste Eesti peadirektori Indrek Kaju ütles aripaev.ee-le, et korralikku tanklaketti Eestis nullist ehitada on hetkel võimatu, järelikult peab turule tulija proovima kedagi ära osta.
Uudised
  • 07.09.07, 12:57
Mazeikiu Nafta omanik tahab Eesti väiksed tanklaketid alla neelata
Leedu naftatöötleja Mazeikiu Nafta enamusaktsionär Poola suurim naftakompanii PKN Orlen kavatseb osta Eestis, Lätis ja Leedus bensiinijaamu ja ka ehitada uusi juurde.
  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.24, 21:54
Millega arvestada talviste tööriiete valikul?
Spetsiaalne talvine tööriietus on hädavajalik, et külmas ja karmides ilmastikutingimustes töötades oleks soe, mugav ja ohutu. Talveriietuse konkreetne tüüp sõltub töö iseloomust, ohutusnõuetest ja ilmastikutingimustest. Grolls tööriiete ja isikukaitsevahendite kaupluste juhataja Martin Lokk annab ülevaate olulistest punktidest, mida peaks arvesse võtma talviste tööriiete valimisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele