Autor: Mariliis Pinn • 27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Õlletehas võib asuda veiniturgu vallutama

Seoses naturaalsiidri Strongbow Gold tootmisega avas õlletehas ka veinitehase, kirjutas Eesti Päevaleht.

Küsimusele, kas Sakul on plaanis ka veini lõpp-produktina tootma hakata, vastab Saku tootearendusjuht Kairi Ramjalg: “Praegune tootearendus on nii kiire, et me ei välista midagi. Seda enam, et juba teist aastat on töös Saku tootearenduskeskus koos laboriseadmete ja tehnoloogiakeskusega, mis mõtleb välja ja arendab uusi trende kogu Baltikumi jaoks.”

Esimese kodumaise tööstusettevõttena alustas Saku Õlletehas naturaalse veini kääritamist siidri kultuurpärmi alusel, veini tegemine Sakus käivitus seoses Strongbow Goldi tehnoloogiaga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077