Autor: Agnes Ojala • 9. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1,5 miljonit soome suusatajat saab Ilves-Extra varustuse

Tartu rõivatootmisettevõte AS Ilves-Extra riietab järgneva kolme aasta jooksul poolteist miljonit soome suusatajat.

Eile allkirjastas Ilves-Extra nõukogu esimees Arvo Kivikas Helsingis Soome Suusaliiduga lepingu, mille kohaselt hakkab Ilves-Extra kaubamärk ISC tootma riideid Soome suusakoondisele, teatas ettevõte.

Soome Suusaliidu murdmaasuusatamise suund jaguneb kolmeks tegevusvaldkonnaks: tippsport, noortesport ja kodumaine muu tegevus. Kodumaise muu tegevuse alla kuuluvad muuhulgas kodumaine harrastussuusatamine, kodumaine võistluskorraldus, klubi- ja piirkondlik toimimine ning treenerite ettevalmistamine.

Ilves-Extra hakkab valmistama ISC märki kandvaid suusatamise võistlus- ja treeningriideid Soome Suusaliidule turunduse ja müügi tarbeks. Sedakaudu tõuseb majanduslikku tulu pikas perspektiivis mõlemale osapoolele.

Lepingu järgi hakkavad ISC kaubamärgi alt tulevaid treening- ja võistlusriideid kandma umbes kuuesaja viiekümne Soomes tegutseva suusaklubi liikmed, kuhu kuulub ligikaudu 1,5 miljonit sportlast, kirjutas Päevaleht Online.

Ainukene, kes Kivikase sõnul neilt riideid tellima ei hakka, on riigi ametlik koondis, kes osaleb MMidel ja olümpial, sest neil on kehtivad lepingud teise spordiriiete firmaga juba olemas.

Ilves-Extra jaoks on see siiamaani kõige suuremahulisem leping, mille läbirääkimiste murdepunktiks loeb Kivikas sellesuvist tooteesitlust, mille viisid Soomes läbi Andrus Veerpalu, Kaspar Kokk ja Eveli Saue.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077