6. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maardus põleb tööstushoone

Täna peale südaööd puhkes tulekahju Maardus asuvas tööstushoones. Põlengust leviv suits kandub Maardu ja Kallavere suunal.

Häirekeskus sai teate tulekahjust kell 00.09, teatas Põhja-Eesti Päästekeskus. Tulekahju oli puhkenud Maardus Peterburi maantee lähedal asuvas tööstushoones. Põlevad hoone katusekonstruktsioonid ja vahelagede isolatsioonimaterjal. Põlengust leviv suits kandub hetkel Maardu suunal. Päästetööde juhi hinnangul suits suurt ohtu inimeste tervisele ei kujuta, siiski tuleks vältida suitsu kätte jäämist ning piirkonnas elavatel inimestel tuleks sulgeda eluruumide aknad.

Kella 2.45 seisuga kustutustööd jätkusid, kohal on seitse päästemeeskonda ja muu päästetöödeks mõeldud tehnika.

Krimi.ee andmetel põleb Eskaro AS-ile kuuluv värvitehas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077