Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 6. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Raudteest koondatavad saavad tööd Falckis, Kohila vineerivabrikus ja Elcoteqis

Eesti Raudtee plaanib koondada 200 inimest, kellele pakuvad tööd ja ümberõpet Falck, Kohila vineerivabrik ja Elcoteq.

Esimees Oleg Tšubarov märkis aripaev.ee-le, et Eesti Raudteest koondatakse 200 inimest. Ametiühing ei ole rahul, et puudub info selle kohta, mis ametikohti see täpselt puudutab.

"Me ei ole rahul, et ühtegi tegevust ei ole täpsustatud ega ole antud garantiid, et need töötajad võetakse olukorra paranemisel tagasi," ütles Tšubarov.Tema sõnul on meeleolud raudteelaste seas ärevad. "Me tahame näha plaane ja koondamistega kaasnevate muudatuste kohta, mis puudutab tööjaotust," ütles ta.ETV24 andmetel koondatakse inimesi ka administratsioonist. Koondamine puudutab eeskätt Narva-Tallinna liini kaubavedudega seotud töötajaid. Nädala lõpuks tuleb konkreetne nimekiri, mis inimesi see puudutab.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077