Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 1. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Õlletehase juht: Eesti tänane trend on ärimaastikku kokku tõmmata

Aripaev.ee Kuumal Toolil istudes ütles Saku Õlletehase juht Ireneusz Smaga, et Eesti tänane trend on hästi toiminud, iseseisvat ja vaba ettevõtluskeskkonda kokku tõmmata ja otsuseid tsentraliseerida.

Lugeja küsimusele, mida te enne Eestisse tulekut Eestist teadsite, vastas Smaga, et imetles Eesti majandusarengut.

"Olin jälginud Eesti vaba ettevõtlusarengu mudelit ja SKP näitajaid. Innovatsiooni ning tootmise ja tehnoloogia arengut. Seda enam ei suuda ma mõista Eesti tänast trendi, mis püüab nii hästi toiminud iseseisvat ja vaba ettevõtluskeskkonda kokku tõmmata ja otsuseid tsentraliseerida. Seda näitab paar kuud tagasi otsustatud aktsiisitõus, mis viib Eesti üheks kõrgeima õlleaktsiisiga riigiks Euroopas, kuid samuti viimase aja müügipiirangud. See ei mõjuta ainult ühte tööstusharu, vaid laiemalt Eesti majandust, alustades turismist ning see annab signaali laiemalt".

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077