1. august 2007

Kilk: nõrgemad peavad sulgema või kasutama rohkem tehnikat

Toiduainetööstuse Pere ASi omanik Rein Kilk arvab, et nõrgemad töösturid peavad oma ettevõtted kas sulgema või kasutama rohkem tehnikat, kommenteerides statistikaameti teadaannet tööstuses tootmismahtude kasvu raugemise kohta

"Konkurents tiheneb nende vahel, kes ei suuda efektiivselt toota ning nõrgemad peavad kas sulgema või kasutama rohkem tehnikat," sõnas toiduainetööstuse Pere ASi omanik Rein Kilk. Ta lisas, et kui tormilise majanduskasvu rüpes mahtude kasvu pidurdumine tööstureid väga ei pitsitanud, siis nüüd hakkab see aeg ümber saama. "Tuleb pingutada ja järk-järgult tootmist automatiseerida," nentis Kilk.

Enda äri käekäigu kohta teatas Kilk, et täisvõimsuseni pole veel jõutud, mistõttu kasvuruumi jätkub.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077