1. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kilk: nõrgemad peavad sulgema või kasutama rohkem tehnikat

Toiduainetööstuse Pere ASi omanik Rein Kilk arvab, et nõrgemad töösturid peavad oma ettevõtted kas sulgema või kasutama rohkem tehnikat, kommenteerides statistikaameti teadaannet tööstuses tootmismahtude kasvu raugemise kohta

"Konkurents tiheneb nende vahel, kes ei suuda efektiivselt toota ning nõrgemad peavad kas sulgema või kasutama rohkem tehnikat," sõnas toiduainetööstuse Pere ASi omanik Rein Kilk. Ta lisas, et kui tormilise majanduskasvu rüpes mahtude kasvu pidurdumine tööstureid väga ei pitsitanud, siis nüüd hakkab see aeg ümber saama. "Tuleb pingutada ja järk-järgult tootmist automatiseerida," nentis Kilk.

Enda äri käekäigu kohta teatas Kilk, et täisvõimsuseni pole veel jõutud, mistõttu kasvuruumi jätkub.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077