Autor: Agnes Ojala • 18. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Vee finantsjuht lahkub

Alates 1. augustist täidab ASi Tallinna Vesi finantsdirektori kohuseid Siiri Lahe, kes ühtlasi valiti ka ettevõtte uueks juhatuse liikmeks.

Ettevõtte senine finantsdirektor Ian Plenderleith otsustas pärast kolmeaastast teenistust ettevõttest lahkuda ning naaseb juhtivale ametikohale United Utilities'e peakontori finantsosakonnas, teatas vee-ettevõte.

"Mul on väga hea meel tõdeda, et leidsime parima järglase finantsdirektori ametikohale ettevõtte seest. Siiri on suurepärane näide pidevast professionaalsest arengust ning pühendumisest. Tema asumine uude ametisse toob ettevõttele kaasa nii järjepidevuse kui ka põhjalikud teadmised finants- ja tootmisvaldkondadest ning eestvedamise, mis loob eelduse suurepäraste tulemuste saavutamiseks," ütles Tallinna Vee juhatuse esimees Roch Chéroux.

Siiri Lahe on alates 1997. aastast töötanud ASi Tallinna Vesi finantsosakonnas juhtivatel ametikohtadel, olles viimastel aastatel finantskontrollerina vastutav ettevõtte juhtimisarvestuse, raamatupidamise ja kliendiarvelduste osakondade töö eest. Tal on majandusalane kõrgharidus Tallinna Tehnikaülikoolist ning magistrikraad haldusjuhtimises.

Siiri Lahe ei oma ASi Tallinna Vesi aktsiaid ega kuulu konkureerivate äriühingute juhtorganitesse.

AS Tallinna Vesi on Eesti suurim vee-ettevõte, mis pakub joogivee- ja kanalisatsiooniteenust rohkem kui 400 000 elanikule Tallinnas ja mitmes naabervallas. ASi Tallinna Vesi aktsiad on noteeritud Tallinna börsi põhinimekirjas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077