Tallinna Vee finantsjuht lahkub

Alates 1. augustist täidab ASi Tallinna
Vesi finantsdirektori kohuseid Siiri Lahe, kes ühtlasi valiti ka ettevõtte uueks
juhatuse liikmeks.

Ettevõtte senine finantsdirektor Ian Plenderleith otsustas pärast kolmeaastast teenistust ettevõttest lahkuda ning naaseb juhtivale ametikohale United Utilities'e peakontori finantsosakonnas, teatas vee-ettevõte.

"Mul on väga hea meel tõdeda, et leidsime parima järglase finantsdirektori ametikohale ettevõtte seest. Siiri on suurepärane näide pidevast professionaalsest arengust ning pühendumisest. Tema asumine uude ametisse toob ettevõttele kaasa nii järjepidevuse kui ka põhjalikud teadmised finants- ja tootmisvaldkondadest ning eestvedamise, mis loob eelduse suurepäraste tulemuste saavutamiseks," ütles Tallinna Vee juhatuse esimees Roch Chéroux.

Siiri Lahe on alates 1997. aastast töötanud ASi Tallinna Vesi finantsosakonnas juhtivatel ametikohtadel, olles viimastel aastatel finantskontrollerina vastutav ettevõtte juhtimisarvestuse, raamatupidamise ja kliendiarvelduste osakondade töö eest. Tal on majandusalane kõrgharidus Tallinna Tehnikaülikoolist ning magistrikraad haldusjuhtimises.

Siiri Lahe ei oma ASi Tallinna Vesi aktsiaid ega kuulu konkureerivate äriühingute juhtorganitesse.

AS Tallinna Vesi on Eesti suurim vee-ettevõte, mis pakub joogivee- ja kanalisatsiooniteenust rohkem kui 400 000 elanikule Tallinnas ja mitmes naabervallas. ASi Tallinna Vesi aktsiad on noteeritud Tallinna börsi põhinimekirjas.

Osale arutelus

  • Agnes Ojala

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara