Autor: Agnes Ojala • 13. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda lubab Hiiu kalatööstusest teha keefiri-spaa

Esmaspäeval sõlmib AS Tere lepingu pankrotti läinud Hiiu kalatööstuse tehase hoonetekompleksi ja maa ostuks, kuid toiduainetööstusega kohas enam ei tegelda.

Mis tulevikus endisesse kalatehasesse tuleb, pole Tere juhi Oliver Kruuda väitel veel täpselt otsustatud, kirjutas Eesti Päevaleht Online. "Teeme keefiri-spaa," muheles Kruuda, märkides, et praegused tootmishooned jäävad alles, lammutada neid esialgu kavas ei ole.

Tehingu hind on teadmata, kuid viimati aprillis korraldatud enampakkumisel 7000-ruutmeetrine hoonetekompleks ja neli hektarit maad kaheksa miljoni krooniga ostjat ei leidnud.

"Tehas müüdi läbirääkimiste teel ning hind jäi loodetust väiksemaks," möönis pankrotihaldur Andres Alaver.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077