Autor: Agnes Ojala • 31. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aripaev.ee vabandus: Liviko ei pea Stolichnaya pärast kahjutasu maksma

Eile aripaev.ee-s ja täna Äripäeva trükiväljaandes ilmunud artiklis „Liviko peab maksma 16,4 miljonit kahjutasu“ väideti, et viinatootja Liviko peab kaubamärgi Stolichnaya kasutamise eest ASile Stol-I maksma kopsakat kahjutasu, tegelikult Liviko riigikohtu otsuse alusel midagi maksma ei pea.

„Riigikohtu eilne otsus käsitles ainult kohtuvaidluse ühte õiguslikku aspekti – hageja AS Stol-I nõudeõiguse olemasolu tuvastamist. Riigikohus ise ei võtnud sisulist seisukohta hagejal nõudeõiguse olemasolu või selle puudumise kohta. Selles osas peab otsuse tegema Harju Maakohus asja uuel läbivaatamisel,“ selgitas Livikot esindav vandeadvokaat Toomas Taube.

„Seega praegusel hetkel ei ole isegi veel selge, kas hagejal on antud kohtuvaidluses nõudeõigus, rääkimata hagi rahuldamisest,“ lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077