Autor: Mariliis Pinn • 25. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alexela Oil muutub invasõbralikumaks

Täna avab Alexela Tallinn-Tartu maantee ääres Laeva vallas “Hollywood”-sildiga künka juures Eesti esimese invasõbraliku ja kaasaegseima tankla.

Alates reedest hakkavad liikumispuudega inimestele tankimisabi pakkuma ka kõik teised Alexela Oil’i 23 mehitatud tanklat, teatas firma.

Koostöös Eesti Liikumispuudega Inimeste Liiduga avatav tankla on kõige kaasaegsema varustusega Eestis. Liikumispuudega inimene saab tankla juurde sõites anda abi saamiseks märku operaatorile, kes abistab klienti auto tankimisel ja klient ei pea autost väljuma

Eesti Liikumispuudega Inimeste Liidu tegevjuht Auli Lõoke kirjeldas, et seni on Eestis ratastooli kasutav klient pidanud tankimiseks kaasa võtma abilise või autost väljumiseks ratastooli ümber istuma, mis ei ole aga kõigile jõukohane.

„Tulime ideega välja ja Alexela võttis mõttest kohe kinni. Alexela on meie pikaajaline toetaja juba 1990-ndatest aastatest ning koostöö on läinud aina konstruktiivsemaks,” sõnas Lõoke. “Teeb rõõmu, et Alexelas on niivõrd mõistvad inimesed.”

Aasta tagasi Hydro Texaco A/S-ilt Uno X tanklad ostnud Alexela Oil’i tanklate koguarv Eestis, Lätis ja Leedus on kasvanud 87 tanklani. Eestis on Alexela Oil 58 tanklaga suurim tanklate kett, Lätis on Alexelal 7 ja Leedus 22 tanklat.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077