BLRT Grupi käive kasvas miljardini

BLRT Grupi (Balti Laevaremonditehas)
esimese kvartali käive ulatus tänavu esimeses kvartalis 1 miljardini
kroonini, teatas firma.

Käive kasvas tänavu esimeses kvartalis võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 161,3 protsenti.

Ettevõtte kasum ulatus tänavu esimeses kvartalis 150,2 miljoni kroonini, mida on 163,3 protsenti enam võrreldes mullu sama ajaga.

Suurima osa käibest andis erinevate metallkonstruktsioonide ehitus, mille esimese kvartali käive oli võrreldes mullusega 290,2 protsenti enam. Muuhulgas järgnes metallide müük 176,1 protsendise käibekasvuga. BLRT Grupi juhatuse esimehe Fjodor Bermani sõnul on ettevõtte seisukohast eriti oluline gruppi kuuluva ning Leedus asuva Vakaru Laivu Gamykla 192 protsendine laevaehituse käibe kasv. Kogu laevaehituse käive kasvas võrrelduna eelmise aasta 1. kvartaliga 150%.

Kontserni BLRT Grupp põhilised tegevusalad on laevaehitus, laevaremont, metalltarindite valmistamine, metallide müük, sadama- ja stividoriteenused, masinaehitus, vanametalli töötlemine, autotranspordi teenused. BLRT Gruppi kuulub 63 tütarettevõtet Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas ja Venemaal. Eesti kapitalil põhinev BLRT Grupp loonud siin ligi 2000 ja mujal ligi 1500 töökohta.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara