Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 25. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kadi Lambot: tüli Kruudaga ei ole

Viimased kolm aastat Tere juhatuse esimehena töötanud, kuid täna ametist loobunud Kadi Lambot ütles Äripevale, et tülis ta firma omaniku Oliver Kruudaga ei ole.

Siiski möönis Lambot, et tulevikuvisioon läks omanikega nii mõneski kohas lahku.

"Lahkumine oli meil juba ka eelmise aasta sügisel korraks jutuks, aga siis me leppisime väga kindlalt kokku, kuidas me edasi lähme," rääkis Lambot, kelle sõnul arutati küsimust uuesti mõne nädala eest ja otsustati, et lahkuminek on mõlemale parim. Seda vaatamata sellele, et Lamboti sõnul üritas Kruuda teda korduvalt ümber veenda.

"Kuna otsus tuli minu initsiatiivil ning teised juhatuse liikmed moodustasid minu tiimi, siis Oliver Kruuda soovis, et saaks ilma vanade liikmeteta üksi edasi minna," põhjendas Lambot Äripäevale kogu juhatuse lahkumist. Ta lisas, et tüli omanike, sealhulgas Kruudaga, ei ole.

"Olen kolm aastat palju vaeva näinud ja need asjad, mis tahtsime, said hästi tehtud. Nüüd oli ees uus periood ning otsustamise koht, kas ja kuidas me edasi läheme."Juhatuse liikmetest jätkab tootmisdirektorina vaid Ülo Kivine. Siret Liivamägi ja Rein Parelo lahkuvad ettevõttest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077