Salapiirituse vedamisega seostatud ärimees ostis Remedia

Alkoholiärimees Indrek Kirss koos oma naise
ning teise äripartneriga müüs Eesti suuruselt neljanda kange alkoholi tootja
Remedia Offex Groupile, mille üht omanikku on seostatud salapiirituse
veoga.

Offex Group kuulub Igor Zavizionile ja soomlasele Tapio Heino Seppole. Uueks AS Remedia juhatuse esimeheks on Aleksander Skoblov.

"AS Remedia müügitehing on toimunud, kuid ei ole veel täielikult lõpuni viidud. See toimub lähiajal. Remedia omandas Eesti ettevõte Offex Group koos välisinvestoriga. Remedia jätkab edasi senist tööd ja mingeid suuri muudatusi lähiajal tulemas ei ole. Alkoholiturul valitseb karm konkurents ja väiksematel tootjatel on üha raskem üksi toime tulla. Seetõttu koondatakse kahe ettevõtte jõud, et efektiivsemalt ja kiiremini edasi areneda," rääkis Remedia uus juht Aleksander Skoblov.

Senisele AS Remedia juhatuse esimehele Indrek Kirsile on tehtud ettepanek jätkata tööd Remedias.

Ekspress on kirjutanud politseist saadud info kohaselt, et Igor Zavizion tegeles salapiirituse Eestisse veoga. Tolliametnike sõnul tõid Raekoja platsile poleemikat tekitanud katusekorteri ostnud Dmitri Rusin ja Zavizion salapiiritust Eestisse Saksamaalt, maskeerides selle kas autode jahutusvedelikuks, aknapesuvedelikuks või mõneks muuks tööstuslikuks kemikaaliks. Tegelikult on piiritusele lisatud vaid väike kogus lõhnastatud ammoniaaki, mis kanistri avatuna olles aurustub.

Kuna Rusin ja Zavizion olid vaid maaletoojad ning hulgimüüjad, pole nende tegevuse kohta suutetud koguda nii palju infot, et meestele süüdistust esitada. Väidetavalt juhendavad, kaitsevad ja osaliselt ka finantseerivad Rusinit ja Zavizioni Tallinna allilma tuntud tegelased Oleg Lvov ning tema parem käsi Nikolai Holopov.


Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara