Autor: Agnes Ojala • 9. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo: kavatseme tööd teha

Saaremaa suurettevõtja Vjatšeslav Leedo kommenteeris Saaremaa Lihatööstuse ostu napisõnaliselt, öeldes, et kavatseb sellega tööd teha.

Täpsemalt tulevastest muudatustest ja plaanidest ei olnud Leedol mahti rääkida.

Saaremaa liha- ja piimatööstuse tootmine on seni koondunud Kuressaarde, kus valmistatakse võid ja väga laias sortimendis juustu. Eksport moodustub 20% tootmismahust. Piimatooteid eksporditakse Lätti ja Soome. Ettevõttel on ka kehtiv sertifikaat piimatoodetele müügiks Venemaale. Lihasaadusi eksporditakse Soome, Lätti ning Itaaliasse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077