Autor: Agnes Ojala • 20. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku Õlletehase juht: meil on palju raha

Saku Õlletehase juhatus otsustas sel aastal iga aktsia kohta maksta 25 krooni dividende, kuna ettevõtte finantsseis on hea.

"Meil on hetkel raha palju ja saame seetõttu rohkem dividende maksta," ütles Saku Õlletehase juhatuse esimees Ireneusz Smaga. Ettevõtte juht ei tahtnud dividende erandlikult suureks pidada, kuna ka käesolevalt aastalt oodatakse väga häid tulemusi.

Saku Õlletehase 2006. aasta ärikasum oli 142 miljonit krooni, dividendidena makstakse aga välja 200 miljonit krooni.

Eelolevalt aastalt ootab firma häid tulemusi eelkõige uute toodete turuletoomise tõttu. Saku lubab välja tulla oma senises tooteportfellis millegi enneolematuga. Millega täpselt, jääb veel saladuseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077