25. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maag lihatööstuse käive kasvas eelmisel aastal 25% võrra

Maag lihatööstuse auditeerimata käive oli 2006 aastal pea 201 miljonit krooni tõustes 25% võrreldes 2005 aasta 161,4 miljoni kroonise käibega.

Eesti Lihaliidu andmeil on Maag lihatööstus hõivanud 2006 aasta kolme esimese kvartali tulemuste põhjal Rakvere lihakombinaadi järel lihatoodete sektoris Eestis teise koha.

Peamisteks müügitõusu allikateks olid Rannarootsi kaubamärgi all müüdavad traditsioonilised lihatooted, samuti osutus edukaks 2006 aasta varakevadel turule toodud laias valikus soodsaid lihatooteid pakkuv VOT! tootesari.

“Tootegruppide lõikes olid aasta edukaimad suve- ja talvetoodete müügid, kus käibed kasvasid võrreldes 2005. aastaga mõlemas tooterühmas üle 40 protsendi,” märkis Maag lihatööstuse tegevjuht Peep Rahuoja.

Maag lihatööstus asub Läänemaal Taebla vallas ja annab tööd 190 inimesele. Ettevõtte omanik on eesti kapitalil põhinev Maag Grupp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077