Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 27. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wõro müüs jõulunädalal ligi miljon verivorsti

Eesti suuruselt teine lihatoodete valmistaja Wõro müüs jõulunädalal üle 40 tonni verivorsti ehk ligi miljon verivorstijuppi, teatas firma.

Wõro talvetoodete kogumüük näitab eelmise aasta sama perioodiga võrreldes üle 50-protsendilist kasvu.

Oktoobrist detsembrini müüs Wõro üle 220 tonni talvetooteid, müük on 2005. aasta sama perioodiga võrreldes kasvanud üle 50 protsendi. Sealjuures on verivorste müüdud eelmise aastaga võrdsel tasemel, müügikasv on tulnud praadide arvelt.

Kõige suurem müügiedu on saatnud Wõro miniverivorsti ja Talumehe verivorsti. Praadidest on jätkuvalt populaarseim Wõro küpsetatud praad, millele omistati novembri alguses toimunud toidumessil „FoodFest” tiitel Parim Jõulupraad 2006.

Wõro tõi sel hooajal müügile 14 uut talvetoodet. Uudisena pakub Wõro lambapraadi kadakamarjadega, ahjupraadi, küpsetatud praadi, pikantses marinaadis abalõiku ning mahedas marinaadis kanakintsu. Toidunippe ja retsepte saab lugeda kodulehel www.woro.ee

Wõro valmistab ligi 100 eri nimetust lihatooteid ja annab tööd 200 inimesele, olles Ahja valla suurim tööandja. Wõro turuosa ulatub 15 protsendini, millega ollakse suuruselt teine lihatoodete valmistaja Eestis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077