18. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Altia Eesti uueks juhiks sai Ivar Aus

Eesti suuruselt teise alkoholitootja, Altia Eesti tegevjuhiks sai Ivar Aus, ettevõtet neli aastat juhtinud Outi Sivén hakkab koordineerima Altia tegevust Baltikumis.

Kaks ja pool aastat Altia Eesti müügi- ja turundusdirektorina töötanud Ivar Ausi sõnul plaanib Altia Eestis end laiendada ja arendada tooteportfelli, teatas ettevõte. “Viina tootmise osas oleme turul teisel positsioonil, järgmise aasta prioriteet on müügivaldkonna ja kliendisuhtluse efektiivistamine,” lausus Aus.

“Altia korporatsiooni laienemine Skandinaavia ja Balti regioonis muudab meid atraktiivsemaks suurtele rahvusvahelistele partneritele,” ütles Aus. “Eraldi projektiks kujuneb järgmisel aastal Tabasalu tehase võimsuse tõstmine, mis täna on saavutamas oma maksimumi, esialgu piirdume seadmete täiustamisega ning ehitustöid praegu plaanis pole,” sõnas Aus.

“Kõigi tegevuste laienemise tõttu peaks järgmisel aastal suurenema ka Altia Eesti töökohtade arv,” ütles Aus.

Altia Eesti uueks müügidirektoriks sai varem logistika valdkonnas töötanud Marek Viin.

Altia toodab ja villib Tabasalu tehases peamiselt kokteilijooke ning kangeid alkohoolseid jooke, sh Saaremaa Vodkat ja Eesti Standard Vodkat. Lisaks esindab ja turustab ettevõtte Eestis pea 60 rahvusvahelist alkoholitootjate kaubamärki nende seas Clan McGregor, Glenfiddich, Grants, Jack Daniels viskisid, Gautier konjakit, Finlandia ja Koskenkorva vodkasid ning laia veinide valikut.

Altia Eesti ekspordib oma tooteid peamiselt Skandandinaaviasse ja Baltikumi. Ettevõte tegeleb ka lennufirma Finnair tarbeks veinide villimisega.

Altia korporatsioon on Läänemere piirkonna üks suurim alkoholitootja ja -turustaja. Kontsern toodab ja turustab nii kangeid kui madala alkoholisisaldusega jooke ja veine ning tegutseb kokku kuues riigis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077