Autor: Mariliis Pinn • 29. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volta toodab uudseid LED-valgusteid

Pühapäevast heidavad Tartu raekoja hoone fassaadile valgust elektrotehnikatehases Volta valmistatud uudsed LED-valgustid, kirjutas Ärileht.

Volta ja disainifirma ... by Roller koostööna sündinud lahenduses kasutatakse valgusallikana valgusdioode. Kasutatavate LED-ide valmistaja on Lumiled, mis on selle aasta algusest Philipsi kontrolli all. Selline valgusti võimaldab säästa märkimisväärselt energiat – ainult 60W tarbiva seadmega saavutatakse sama tugev valgusvoog kui 500-vatise tavavalgustiga. Tartu raekojale paigaldatakse ... by Rolleri arendusjuhi Margus Triibmanni sõnul 24 valgustit, Raekoja plats 2 asuvale hoonele kümme.

Valgusteid disainib ja müüb ... by Roller, Volta hoolitseb elektroonika ja toitesüsteemide disaini ning vajalike termiliste katsete eest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077