15. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Margus Kangro ja Priit Piilmann hülgasid ravimiäri

Ravimitootmisega tegelev EPhaG peab läbirääkimisi uue suurinvestori leidmiseks.

Aasta tagasi EPhaG AS ravimitööstusesse investeerinud Viru Keemia Grupi osanikud Margus Kangro ja Priit Piilmann tulid farmaatsiaärist välja, kirjutas Ärileht.

“Ma ei tahaks neid põhjuseid avalikult lahata,” jääb Kangro napisõnaliseks. Piilmann on aga jutukam: “Meie juurde tuli paar aastat tagasi grupp inimesi. Pakkusid äri. Näitasid plaani. Küsisid raha. Kuulasime plaani ära, korrutasime ideede realiseerimise kahekordse teostusajaga ja panime raha alla.” Kokkulepitud eesmärke paraku ei saavutatud. Seepärast Piilmann ja Kangro oma osaluse ettevõttele tagasi müüsidki.

Firma omanike nimekirja alles jäänud biotehnoloogia insener Andres Jagomägi on tuleviku suhtes optimistlikum. “Ravimiäri ongi pika stardiajaga ettevõtmine.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077