23. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Kuusakoski juhatuse esimees Ilmar Jõgi nimetati Kuusakoski Balti regiooni direktoriks

Seoses muudatustega Põhjamaade juhtiva vanametallikäitleja Kuusakoski OY Balti regiooni juhtimisstruktuuris, töötab AS Kuusakoski juhatuse esimees Ilmar Jõgi 1. novembrist Kuusakoski Balti regiooni direktorina, teatas ettevõte.

Ilmar Jõgi vastutab äritegevuse arendamise ja efektiivsete tulemuste eest kogu Balti regioonis, talle alluvad Kuusakoski Eesti, Läti ja Leedu asutused.

Ilmar Jõgi on esimene Kuusakoski kohaliku tütarettevõtte juht, keda on edutatud Balti regiooni juhiks. Varem on regiooni juhid nimetatud peakontoris töötanud inimeste seast.

Ilmar Jõgi näeb liikumist uuele ametikohale kui loogilist sammu peale 8-aastast töötamist Kuusakoski tegevjuhina Eestis. "Toetudes omandatud kogemustele ja olles töötanud kahe varasema Balti direktori kõrval, saan olla abiks nii AS Kuusakoski parema käekäigu tagamisel kui ka selgema juhtimismudeli juurutamisel kõikides Kuusakoski Balti tütarettevõtetes,"

kommenteeris Ilmar Jõgi oma otsust.

Esialgu jääb Jõgi täitma jätkuvalt ka AS Kuusakoski tegevjuhi ülesandeid Eestis. Ilmar Jõgi on töötanud AS Kuusakoski tegevjuhina alates 1999.

aastast.

Kuusakoski on Soome päritoluga metallikäitluskontserni, mis asutati 1914.

aastal. Kuusakoski tegutseb peamiselt Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Venemaal, Rootsis ja Poolas, olles kõikides maades esimese kolme suurima metallifirma hulgas. Eestis tegutseva AS Kuusakoski aastane müügikäive on üle 1 miljardi krooni. Kaubandus-tööstuskoda on 2005. ja 2006. aastal omistanud AS Kuusakoskile konkurentsivõimelisima Eesti teenindusettevõtte tiitli.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077