Eesti Energia poolaasta käive kasvas 8%

Eesti Energia 2006/2007 majandusaasta
esimese kuue kuu müügitulud olid 3,2 miljardit krooni, mis on 8 protsenti rohkem
kui möödunud aasta samal perioodil, teatas ettevõte.

Kontserni poolaasta puhaskasum oli 1,272 miljardit krooni.

Kodumaine elektrimüük kasvas võrreldes eelmise majandusaasta esimese poolaastaga 9 protsenti, moodustades 2 838 GWh (gigavatt-tundi). Esimesel poolaastal eksporditi 477 GWh elektrienergiat. Soojusenergia müük vähenes 2 protsenti soojema ilma tõttu, mis lükkas kütteperioodi alguse edasi oktoobrisse.

"Eesti Energia on teinud head tööd, oleme suutnud ettevõtte väärtust kasvatada ning liikuda edasi meie strateegiliste eesmärkide suunas,” kiitis oma meeskonna tööd Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive. “Head finantsnäitajad ja Eesti Energia aktiivsus Läänemere elektriturul on positiivsed märgid sellest, et meil on võimalus tihenevas konkurentsis ning avarduval turul edukas olla. Tänu sellele saame oma tänaseid ja tulevasi kliente aina paremini teenindada,” avaldas Liive lootust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara