Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 13. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vello Tafenau müüb Võhu Veini aserbaidžaanile

Vello Tafenau müüb ligi 4,5 miljoni krooniga ASi Võhu Vein firmale Haljas, mille omanik on aserbaidžaan Movsum Mehtijev.

Eile said aripaev.ee andmetel ASi Võhu Vein aktsionärid nõukogu esimehe Vello Tafenau ja ASi Haljas juhatuse esimehe Edgar Tobleri allkirjaga kirja: aktsionärid peaksid ajavahemikul 16-19.10.2006 müüma aktsiad firmale AS Haljas. ASi Võhu Vein hind on 4 510 080 krooni.

Mehtijev on hulgimüügifirma Haljas tegevjuht ja ainuomanik. Firma toob maale ehtsat kaaviari. Lisaks müüb firma odavat Vene, Ukraina ja Ida-Euroopa kaupa. Mõned aastad tagasi üritas Mehtijev ebaõnnestunult rajada Kakumäe poolsaarele Merirahu elurajooni, millest pidi saama rikaste eralinn.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077