10. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kilk liitis oma firmad Pereks

Eelmisel reedel kõik oma tootmised nimetuse Pere Aktsiaselts alla ühendanud Rein Kilk lõi selle liigutusega Lõuna-Eesti suurima toidukontserni.

Kilk usub, et nii paraneb juhtimine ning tõuseb tootlus, kirjutas tänane Äripäev.

"Peamine, miks ühise katuse lõime, on vajadus tõsta veelgi tootmise kvaliteeti ning pakkuda parimat toodet. Olla kontrollija kogu ahelale alates tootmisest kuni toidu serveerimiseni," ütles Kilk reedel.

Kilk lisas veel, et üleminek ühtsele majandustarkvarale muudab efektiivsemaks kontrolli kontserni kuuluvate ettevõtete üle.

Grupi käibeks ennustab Kilk selle aasta lõpuks umbes 700 miljonit krooni. Pagaritoodete turul peab ta oma turuosaks 20 protsenti, muudes sektorites vähem. Toiduõlis on aga koos lahtise õliga võetud üle poole Eesti turust.

Pere Aktsiaseltsi kuuluvad Püssirohukelder, Põltsamaa EDE, OÜ Ahto Sirel (tapamaja), Pärnu Kuursaal, AS Lihameister, Zum Zum Kohvik, OÜ Vana Kohvik, Werol Tehased ja AS Pere Leib Tootmine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077