2. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sakreti ehituslike kuivsegude müük kolmekordistus

Ehituslikke kuivsegusid ja ehituskeemiat tootva SIA Sakret toodangu müük Eestis kasvas käesoleva aasta kolme kvartaliga kolm korda, teatas ettevõte.

„Nii suur müügikasv oli ka meile endile meeldivaks üllatuseks,“ tõdes OÜ Sakret juhataja Aivar Valge. „Kolmandas kvartalis müüsime sama palju ehitusmaterjale kui kahe esimese kvartali jooksul kokku ja 2006. aasta planeeritud müügimahu saame ilmselt kuhjaga täis,“ lisas ta.

Sakreti turuosa siinsel kuivsegude ja ehituskeemia turul ulatub nüüd

12 protsendini.

„Sügisel on müüri- ja betoonisegude kõrval oluliselt kasvanud siseviimistlussegude müügimaht. Tootevaliku laiendamisel on tõhusalt käivet kasvatanud ehituskeemia tooted ja kruntlahused, mida valmistab septembris Riiias avatud uus tehas Sakret Plus. Talvekuudel müügimahu languse kartust ei ole, sest Sakret toodab ka spetsiaalseid talvel kasutatavaid segusid,“ kommenteerib Aivar Valge.

Sakreti Mäo risti ehitatav 86 miljonit krooni maksev 150.000 tonnise aastase tootmisvõimsusega ehituslike kuivsegude tehas hakkab toodangut andma 2007. aasta märtsis. Samal kevadel alustatakse Leedus 200.000 tonnise aastavõimsusega kuivsegudetehase ehitamist. Edasi planeerime uute tehaste rajamist Venemaale, lisas Valge.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077