Sakreti ehituslike kuivsegude müük kolmekordistus

Ehituslikke kuivsegusid ja ehituskeemiat
tootva SIA Sakret toodangu müük Eestis kasvas käesoleva aasta kolme kvartaliga
kolm korda, teatas ettevõte.

„Nii suur müügikasv oli ka meile endile meeldivaks üllatuseks,“ tõdes OÜ Sakret juhataja Aivar Valge. „Kolmandas kvartalis müüsime sama palju ehitusmaterjale kui kahe esimese kvartali jooksul kokku ja 2006. aasta planeeritud müügimahu saame ilmselt kuhjaga täis,“ lisas ta.

Sakreti turuosa siinsel kuivsegude ja ehituskeemia turul ulatub nüüd
12 protsendini.

„Sügisel on müüri- ja betoonisegude kõrval oluliselt kasvanud siseviimistlussegude müügimaht. Tootevaliku laiendamisel on tõhusalt käivet kasvatanud ehituskeemia tooted ja kruntlahused, mida valmistab septembris Riiias avatud uus tehas Sakret Plus. Talvekuudel müügimahu languse kartust ei ole, sest Sakret toodab ka spetsiaalseid talvel kasutatavaid segusid,“ kommenteerib Aivar Valge.

Sakreti Mäo risti ehitatav 86 miljonit krooni maksev 150.000 tonnise aastase tootmisvõimsusega ehituslike kuivsegude tehas hakkab toodangut andma 2007. aasta märtsis. Samal kevadel alustatakse Leedus 200.000 tonnise aastavõimsusega kuivsegudetehase ehitamist. Edasi planeerime uute tehaste rajamist Venemaale, lisas Valge.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara