22. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Berman: BLRT Grupil ajaloo raskeim periood

Eesti suurima tööstuskontserni BLRT Grupi juht Fjodor Bermani sõnul on grupil hetkel ajaloo üks raskemaid perioode, paljuski tingituna raskustest töölubadega.

Esiteks olid talvekuud väga külmad, mis põhjustas tellimuste üleviimist hilisemale ajale, loetles Berman grupi siselehes põhjuseid. "Ka ei võtnud majandus- ja kommunikatsiooniministeerium väga kaua vastu mingeid otsuseid töölubade väljastamise küsimustes Ukraina spetsialistidele. Sellega seoses olime sunnitud loobuma küllaltki suurte tellimuste täitmisest," lisas Berman.

Berman märgib lehes ka, et ta pole üldse rahul kolme jahi ehitamisega Leedu Vakaru Laivu Statikla poolt. "Oleme suures kahjumis kogemuste puudumise ja muude põhjuste tõttu," lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077