Autorid: Ken Rohelaan, Jane Suu, Harro Puusild • 2. jaanuar 2024

Dividendide TOP: tööstussektori suurimad omanikutulu saajad

Äripäev reastas aasta lõpus 200 kõige suuremat omanikutulu saajat 2023. aastal, kellest suur osa on tööstussektorist. Tööstuse valdkonna kõige suurem dividenditulu oli 5 miljonit eurot. Vaata, kes veel tabelisse jõudsid!
Raul Kirjanen
Foto: Johanna Adojaan

Tööstussektori suurima omanikutulu võttis seekord suurtööstur ning Graanul Investi ja Fibenoli asutaja Raul Kirjanen. Teisele kohale tuli Andres Järving, kes omab ettevõtte Probus OÜ kaudu osalust NG Investeeringutest, millel omakorda on investeeringuid ka tööstuses. Järving võttis dividende enam kui 3,2 miljonit eurot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077