Autor: Ken Rohelaan, Jane Suu, Raivo Sormunen • 31. august 2023

Rikaste TOP: tööstusvaldkonnast jõudis pooletuhande rikkaima hulka 113 juhti

Tänavune Äripäeva Rikaste TOP tööstusvaldkonnas suuri üllatusi ei pakkunud ja rikkaimate hulgas suuri muutusi toimunud ei ole. Võrreldes eelmise aastaga on rikkaimate töösturite varad kasvanud ligikaudu 880 miljonit eurot.
Raul Kirjanen
Foto: Liis Treimann

TOPi esiviisikut ühendavaks märksõnaks on puit ja energia. Esikohale (üldtopis 4.) on Graanul Investi ja Biofueliga seotud Raul Kirjanen, kelle vara väärtus on hinnatud 637 miljonile eurole. Kirjanen on rikaste TOPi eesotsas olnud juba aastaid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077