Autor: Liis Treimann • 22. aprill 2020

Kaks kriisimurdjat: tellimusi kaotanud ettevõtjad lõid äri täiesti uue suunaga käima

Õmblusosakond Jõgeval Softcomi tootmises töötab täistuuridel.
Foto: Liis Treimann
Üle seitsmeteistkümne aasta mööblit tootnud Jõgeva ettevõte Softcom hakkas viiruse eest kaitsvaid vahendeid tootma, et kriisis ellu jääda. „Midagi peab ju tegema, kui sul on piltlikult öeldes 60–70 suud, kes tahavad kümnendal kuupäeval süüa saada. Kuidagi peab ju selle asja ära lahendama,” ütles Softcomi juhatuse liige Andrus Toom.

Softcomil on nüüd kokku 10–15 uut toodet: maskid, põlled, kitlid, kostüümid, varrukakaitsed, jalakaitsed. „Nii palju, kui oleme tagasisidet saanud, et millest puudus on, siis kohe teeme,” räägivad ettevõtte juhid Priit Pettai ja Andrus Toom kui ühest suust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077