Autorid: © RS Components Ltd., YEInternational AS • 15. mai 2024

Veebipoest leiab sobiliku detaili nii elektroonika-, automaatika- kui IT ettevõte

RS veebikaubamaja pakub elektroonika- ja automaatikadetaile, IT/LAN seadmeid ja komponente, mõõteseadmeid, instrumente ja toiteallikaid enam kui 2500 tarnijalt, mis teeb ettevõttest omas vallas suurima kohaliku e-kaupluse. Ettevõtte eeliseks on nii toodete lai valik kui ka kiirus – klientideni toimetatakse tellitud kaup vähem kui nädalaga.

„Pakume kvaliteetseid ja konkurentsivõimelise hinnaga vajalikke detaile olenemata tööstusharust, tehnoloogiast ja töökeskkonnast – RS suudab pakkuda kõike, mida vajate ühelt tarnijalt. Meil on valikus 2500 usaldusväärset kaubamärki, enam kui 750 000 laosolevat toodet ja üle kolme miljoni tellitava toote,” tutvustab üht suurimat elektroonika- ja tööriistade edasimüüjat RS Componentsi esindava YEInternational ASi turundaja Andra Kalm.

Töö RS jaotuskeskus algusaegadel.

RS on oma klientide jaoks globaalne äripartner, kellel on 1,2 miljonit klienti enam kui 130 riigis ning 17 globaalset jaotuskeskust, sealhulgas Eestis. 1937. aastal loodud RS’i kaubamärgi RS PRO all pakutakse kvaliteetsete toodete müügi kõrval ka toodete kombineerimist integreeritud lahendusteks, et muuta klientide töö lihtsamaks.

„Meie klientide jaoks on oluline, et nad saavad suhelda kohalikus keeles reaalsete inimestega, kes pakuvad kvalifitseeritud tehnilist tuge ning töökindlaid tooteid. Personaalsele lähenemisele suunatud ettevõtte kliendina suhtlete alati inimesega, mitte robotiga,” selgitab Kalm.

Töö RS jaotuskeskus tänapäeval.

Seega saab tellimusi mugavalt esitada nii läbi veebipoe kui ka telefoni või e-posti teel. Lepingulistel klientidel on igal ajal juurdepääs tellimisaruannetele ja võimalus esitada tellimusi ka läbi oma ERP süsteemi. Tähtis on ka asjaolu, et RS-ist tooteid ja teenuseid tellides puuduvad varjatud tasud ning hinnad on läbipaistvad.

„Oleme iga Eesti inimese kodus ja töökohas: vajutades liftis nuppu või suheldes telefoniga teevad kuskil selles ahelas oma tööd just meilt pärit seadmed. Käime ajaga kaasas, pakkudes klientidele edu tagamiseks väärtusi, kvaliteeti ning uusimaid lahendusi maailma tipptootjatelt. Meie eesmärk on olla kiire, usaldusväärne ja täita antud lubadust,” räägib Kalm. „RS’i inseneride meeskond teeb koostööd sõltumatute organisatsioonidega, et kinnitada toodete vastavust ja tagada õige kvaliteeditase. Seega seisame alati oma toodete taga.”

RS PRO pakutavate toodete valdkonnad:

  • Automaatika
  • Kaablid ja pistikud
  • Elekter
  • Elektroonika
  • Infotehnoloogia
  • Tervishoid ja turvalisus
  • Mehaanikatooted ja tööriistad
  • Kontoriseadmed
  • Toiteallikad
  • Pooljuhid
  • Mõõtmine ja testimine

RS Eesti kontor asub Mustamäel Männi pargi läheduses, aadressil Sõpruse pst 259. Klientide jaoks on olemas suur tasuta parkla ning kauba kättesaamiseks mugav ja turvaline pakiautomaat. Esindus on avatud E-R 8.30-18.00. Kontakt: 659 3612, [email protected]

RS pakub ka lepingulisi kokkuleppeid, selleks tuleb võtta ühendust telefonil +372 659 3605 või e-posti teel [email protected]

RS on IT-firma, elektroonikatootja, automaatikaettevõtte ja harrastaja number 1 seljatagune!

Vaata ka ee.rsdelivers.com ja www.yeint.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077