Autor: Defest Expo • 12. jaanuar 2024

Esimene rahvusvaheline kaitse- ja julgeolekutööstuse mess DEFEST EXPO 2024 toimub mai alguses Tallinnas

Defest Expo kutsub ettevõtteid osalema esimesel rahvusvahelisel kaitse-ja julgeolekutööstuse messil, mis toimub 2.-4.05.2024 Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28 Tallinn). Messi DEFEST EXPO 2024 raames toimub 2. ja 3. mail ka Rahvusvaheline Kaitseinvesteeringute Foorum, mis käsitleb Põhja-Euroopa kaitsetööstuse arengusuundi ja perspektiive.

DEFEST EXPO 2024 hõlmab kaitsevaldkonna erinevaid tahke: rahvuslik julgeolek, riigikaitse, tsiviilkaitse, küberturvalisus. Messil on oodatud osalema ettevõtted, mis on spetsialiseerunud kaitsetehnoloogiale, riiklikule julgeolekule, õhu-, maa- ja merekaitsele!

Rahvusvaheline Kaitseinvesteeringute Foorum

Foorum keskendub ülemaailmsele julgeolekule ja kaitsetööstuse rollile selle kindlustamisel, innovatsioonile ja rahvusvahelisele koostööle ning kaitsealaste investeeringute arendamisele. Foorum hõlmab erinevaid teemasid, sealhulgas küberturvalisus, uuendused kaitsetööstuses, väikeettevõtete roll, kliimamuutuste mõju ja naiste roll kaitsevaldkonnas.

Kui soovite anda panuse esinejana, palun registreeruge ja pakkuge oma ettekande teema DEFEST EXPO 2024 veebilehel oleva vormi kaudu.

DEFEST Expo messiala ja messi peateemad

Tsiviilkaitse ja julgeolek

Väljapanek hõlmab tsiviilkaitset, riiklikku julgeolekut, järelevalvesüsteeme, terrorismivastast võitlust, transpordilahendusi ja territoriaalkaitseüksusi.

Õhu-, maa- ja merekaitse

Messil tutvustatakse kaitsetehnoloogiaid, sidesüsteeme, õhusõidukeid, õhukaitset, seire- ja juhtimissüsteeme.

Relvad, laskemoon, küberjulgeolek

Messil tutvustatakse sõjalist varustust, relvastust, küber- ja kosmosejulgeolekuvahendeid, tehisintellekti rakendusi, digitaalvõrke jm julgeolekulahendusi.

Tutvu messi programmiga siin >>

VIP-pakett

VIP-paketi omanikuna saate eksklusiivseid soodustusi nagu näiteks piiramatu juurdepääs messialale, osalus võtmetegijate võrgustike loomisel, parkimine VIP-tsoonis, kinnised VIP-üritused, spetsiaalne kohtumisala ja võimalus jälgida foorumit otseülekandena.

Vaata VIP paketi kohta lisainfot siit >>

DEFEST EXPO 2024 eesmärk on saada oluliseks platvormiks uute partnerlussuhete loomisel, kokkulepete sõlmimisel, koostöö arendamisel ja kaitsetööstuse arengu toetamisel.

Defest Expo tervitab teie ettevõtte osalemist esindusüritusel, et aidata ühiselt kaasa ülemaailmsele julgeolekule ja stabiilsusele!

Vaata lisainfot siit >>

Jälgige meie tegevust ka Facebooki, Twitteri, YouTube’i, Instagrami ja TikToki kaudu, et saada värskeimat teavet kaitsevaldkonnast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077