Autor: Gateway&Partners • 14. oktoober 2022

Tallinnasse ja Riiga saabuvad Türgi teraseeksportijad

23.-27. oktoobril saabub Eestisse ja Lätti Türgi Teraseeksportijate Assotsiatsiooni (TSA) delegatsioon, et tugevdada oma kohalolekut Balti riikides ja edendada koostöövõimalusi kohalike ettevõtetega. Türgi metallitööstustööstuse 17 olulisemal tootjal on visiidi käigus võimalus individuaalselt kohtuda Läti ja Eesti metallitööstus-, ehitus- ja tootmisettevõtetega. Osalema kutsume ka lähiriikide ettevõtteid.

Individuaalsed B2B kohtumised Tallinnas korraldatakse 24. oktoobril Radisson Blu Olümpia hotellis, Riias aga 26. oktoobril Radisson Blu Latvija Conference & Spa hotellis. Kutsume kõiki huvilisi kohtuma ürituse päevadel kell 9.00-17.00 Türgi 17. metallitöötlemisettevõtte esindajatega! Üritusel osalemine on tasuta.

Lisateavet ürituse, osalevate Türgi tootjate ja üritusele registreerumise kohta leiate järgmiselt lingilt: http://turkishsteelbalticsb2b.com/

Visiidi käigus ei osale delegatsioon mitte ainult üksikutel kohtumistel kohalike ettevõtetega, vaid kohtub ka erinevate ametlike institutsioonide ja institutsioonide esindajatega, et mõista Balti riikide ärikultuuri ja edendada regioonidevahelisi kaubandusvõimalusi.

Üritust korraldab ekspordikonsultatsioonifirma Gateway&Partners koostöös Türgi Teraseeksportijate Assotsiatsiooniga (TSA). Delegatsiooni juhib ühingu esimees Adnan Aslan.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077