Autor: Forklift • 27. aprill 2022

Uuenenud Mitsubishi Forklift Trucks tõstetehnika nüüd Forklifti sortimendis

Mitsubishi tootevalik on viimastel aastatel läbinud põhjalikud uuendused, pälvides seeläbi ka mitmeid kaalukaid auhindu.Nende rohelist värvi tõstukeid võib kohata üle kogu maailma. Mitsubishi tõstukeid iseloomustab uuenduslik disain, kompromissitu kvaliteet ja tipptehnoloogia. Samal ajal on nende masinad auhinnatud parima juhitavuse, kütuse säästu ja madalate heitmekoguste saavutamise eest.

Mitsubishi mudelivalik

Mitsubishi mudelivalikusse kuulub üle 150 erineva mudeli, mis võimaldab pakkuda täpselt kliendi vajadustele vastavat tõstetehnikat:

ELEKTRITÕSTUKID: kompaktsed ja keskkonnasäästlikud

Mitsubishi kolmerattalised elektritõstukid on konkurentsitult parimad töötamaks kitsastes ladudes ja tööruumides, kus võtmesõnaks on täpsus. Täiustatud elektroonika tagab suurepärase jõudluse ka pikkade vahetuste puhul. Mudelivalik algab 1,4-tonnise ja lõpeb 2-tonnise tõstejõuga. Neljarattaliste elektritõstukite tõstejõud ulatub aga kuni 5,5 tonnini. Elektritõstukite standardvarustus hõlmab väga paljusid lisafunktsioone. Näitena võib tuua standardvarustuses oleva automaatse elektrilise seisupiduri, mis aktiveerub istmelt lahkudes. Väga suureks eeliseks on masinate hea pöörderaadius: kolmerattaliste tõstukite juhtratas võimaldab 360-kraadist pööret, neljarattalistel on kasutatud nelja ratta juhtimise süsteemi, mis tähendab, et masinat kohapeal ringi keerates pöörleb sisekurvi poolne veoratas tagurpidisuunas ja välimine veoratas edaspidisuunas. Lisaks leiab masinatelt elektrilise diferentsiaaliluku, mis tagab oluliselt parema haardumise libedates tingimustes. Abiks on ka unikaalne AutoBoost-funktsioon, mille abil doseeritakse automaatselt veomootorite jõudu kalletel sõites ja muudes keerulisemates oludes.

DIISEL- JA GAASITÕSTUKID: võimsad ja töökindlad

Diisel- ja gaasitõstukid paistavad silma oma tugeva konstruktsiooni ja samas stabiilse disaini poolest. Uued mudelid omavad täiustatud heitgaaside kontrollsüsteemi, mis on vastavuses Euro 5 standarditega. Diiseltõstukite mudelivalik algab 2-tonnise ja lõppeb 10-tonnise tõstejõuga. Gaasitõstukid on saadaval vahemikus 1,5 – 5,5 tonni.

Laotehnika tellimuskorjajatest siirdajateni

Kogu laotehnika mudelivaliku tootmisel on silmas peetud maksimaalset tootlikkust, sealjuures on kasutatud mitmeid nutikaid ja kasulikke lisafunktsioone, mis viivad masina käsitlemise hoopis teisele tasandile. Näitena võib tuua esmaklassilise ohutuse, ülinutikad juhtseadmed nagu minirool vasakul käetoel koos ergonoomilise operaatori liigutusi jälgiva käetoega ning alternatiivse lahenduse hüdraulika juhtimiseks Ergo Logic Joystick juhtkangi näol. Lisaks laiale lisafunktsioonide valikule ja maksimaalsele tootlikkusele on samavõrd palju rõhku pandud ka sellele, et tehnikat oleks lihtne käsitleda ja hooldada.

Viimastel aastatel on Mitsubishi Forklift Trucks bränd võitnud kolm Red Dot auhinda disaini eest, ühinedes seeläbi BMW, Porsche, Apple-i ja teiste kuulsate võitjate nimistuga. EDiA EX seeria vastukaalutõstukid märgiti auhinna saamisel ära kui masinad, mis vastavad kõrgetele ergonoomika – ja funktsionaalsusnõuetele ning hõlbustavad sujuvat ja lihtsat kasutamist.

SENSiA EX seeria lükandmastiga virnastajad on auhinnatud kui viimse detailini läbimõeldud ja uuenduslikke tehnoloogiaid hõlmav tõstetehnika. Sama auhinna on pälvinud ka Mitsubishi EDiA EM vastukaalutõstukid. Mitsubishi oli ka esimene tootja, kes saavutas Tõstukite ühingu ( Fork Lift Truck Association) auhindade jagamisel kõigis neljas kategoorias esikoha: ohutus, keskkonnasäästlikkus, ergonoomika ja innovatsioon.

Kui soovid teada, kuidas Mitsubishi kvaliteetne tõstetehnika saab Sinu tegemistes abiks olla, võta ühendust Forklift OÜ müügijuhiga, kes aitab leida just Sinule sobivaima tõstetehnika lahenduse: www.forklift.ee

TUTVU KA VIDEOGA, mis näitab auhinnatud EDiA XL elektritõstukeid:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077