Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 29. mai 2020

igus avab 2020 innovatsioonide digimessi

Üle 100 motion plastic’u® ehk liikuva plastiku innovatsiooni aitavad klientidel kulusid kokku hoida ja tehnoloogiat täiustada.
Virtuaalne tuur igus’e messil: 150 ekraani ja 40 videot annavad külastajaile teavet enam kui 100 motion plastic’u® innovatsiooni kohta, mis on välja pandud selgel moel ja seega kergesti leitavad.
Foto: igus Gmbh

Kõnealuse virtuaalmessi raames esitleb igus enam kui 100 uudistoodet ja tooteseeriat motion plastic’u® ehk nn liikuva plastiku vallas. Internetis on külastajaile avatud ligikaudu 400ruutmeetrine reaalne messiboks, mis annab multimeedia abil infot loosungi all “Costs down, Life up. It’s our Job” ehk “kulud väiksemaks ja tehnoloogia esile - see ongi meie lubadus”. Mess on osa ettevõtte klientidele pakutavast digitaalsest tugiteenusest, mille vahendusel saab korraldada personaalseid giidiga tuure, nelja silma kohtumisi ja grupikoosolekuid otse laval.

Oma virtuaalse messi abil demonstreerib igus külastajaile, kuidas kõrgete tehniliste näitajatega polümeeride abil saab jätkusuutlikult pikendada liikuvate rakenduste eluiga ning ühtlasi kulusid kokku hoida.

“Kui messe üksteise järel tühistama hakati, sai meile kiiresti selgeks: meil tuleb kiiremas korras omaenda mess luua ning seda otse Kölnist kogu maailmaga jagada,” selgitab igus GmbH tegevjuht Frank Blase. Oma Kölni peakorterisse on igus ehitanud 400 ruutmeetri suuruse messilava ning riputanud selle internetti aadressil www.igus.eu/virtualexhibition. Digimess on külastajatele avatud. Eraldi sektsioonides on külastajate kasutuses ekraanid, filmid ja tekstimaterjal, mille kaudu motion plastic’u® maailma sukelduda saab – alates spetsiaalselt kaablikettide tarvis disainitud SPE kaablitest kuni drylin® teleskoopsiinide ja intelligentsete plastikust nutilahendusteni. Linkide kaudu saab detailsemat infot ning juurdepääsu kodulehel leiduvatele videotele.

Reaalne messiboks, virtuaalne visiit

Virtuaalne messilava on osa igus’e laiapõhjalisest digitaalsest konsultatsiooniteenusest. Kõik, kes soovivad saada spetsiifilist ja üksikasjalikku informatsiooni, võivad selleks aja kokku leppida ning käia koos konsultandiga interneti vahendusel läbi virtuaalse näituse erinevad osad.

Võimalik on ka isiklik kohtumine igus’e tooteeksperdiga reaalsel messilaval, ilma et külastaja oma töökohalt või kodukontorist lahkuma peaks. Tahvelarvuti abiga tutvustab ekspert kõike laval leiduvat, pakkudes võimalust igale tootele vahetult ligi pääseda ning demonstreerida nende kasutust messi jaoks üles seatud masinates. Lisaks saab lava kasutada ka õppesessioonide ja veebiseminaride seeriate korraldamiseks, mis võimaldavad avardada teadmisi igus’e motion plastic’u® kõikvõimalike aspektide osas.

Lisainfot pakub igus Academy aadressil: www.igus.eu/info/igus-academy.

igus digimess: www.igus.eu/virtualexhibition
Foto: igus Gmbh
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077