14. oktoober 2019

Kutse: Tootmisettevõtete tarkvara ja lahenduste hommikukohv 5. novembril 2019

Foto: Pixabay
Columbus Eesti korraldab 5. novembril tootmisettevõtete hommikuseminari, kus on fookuses tarkvarad ja lahendused, mis aitavad aina kiiremini muutuvas maailma konkurentsis püsida.

Ühisel hommikukohvil võtetakse fookusesse erinevad tarkvarad ja lahendused, mis aitavad tootmisettevõtetel püsida konkurentsis äri kiiruse-muutlikkuse-keerukuse kasvavates tingimustes, automatiseerida seal, kus võimalik, ja kaasata vaid tarka tööjõudu.

Alustades digiaudititest, Microsofti uue majandustarkvara lipulaeva tootmise võimekusest, tootmise planeerimisest ja tootmise juhtimise süsteemist ColMES ning lõpetades ärianalüütika, tooteinfo haldamise ning integreeritud tellimiskeskkondade ja tootekataloogidega – see on võimalus vaid loetud tundidega saada ülevaade, mis võimalusi on oma ettevõtte kasvu ja arengut toetada.

Tootmisettevõtete tarkvara ja lahenduste hommikuseminar toimub 5. novembril kell 9.30 – 13.00 PROTO Avastustehaseses. Pane end kirja SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077