Autor: Toomas Kelt • 27. september 2023

Andres Laht: praegu ei tea keegi, mis homme saama hakkab

Kohila Vineeri juht Andres Laht räägib saates Mets ja majandus, miks on Eesti puidutööstus kriisis ja mida oleks riigi poolt vaja teha, et tööstussektori olukord paraneks.
Andres Laht
Foto: Toomas Kelt

Andres Laht toob kriisi põhjusena esile eelkõige Skandinaavia ehitussektori languse, mis on vähendanud oluliselt nõudlust eelkõige saematerjali järele. Vineeriturul on olukord parem, sest selle turg on laiem. Probleeme valmistab aga teadmatus tuleviku suhtes, eriti Eesti poliitiliste suundumuste kohta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077