Autor: Kristjan Kurg • 1. juuni 2023

Tööstusfirma juht: oleme teinud seisakupäevi

Metallmööblit ja nende komponente tootva ettevõtte Jalax jaoks on viimased kuud läinud eriilmeliselt, sest kui mõnes kuus tuleb sisse tööd ohtralt, siis vahel jääb maht nii väikeseks, et tuleb teha ka seisakupäevi, ütles ettevõtte juht Tanel Press.
Jalax valmistab mööblikomponente ja ekspordib ligi poole toodangust.
Foto: Julia-Maria Linna

Press rääkis Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis, et Jalaxi jaoks on praegu peamine eesmärk tulla toime volatiilse töömahuga ja samal ajal säilitada tootlikkus. "Kliendid tahavad tarnekindlust," märkis Press.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077