Autor: Harro Puusild • 14. november 2022

Uut tehast käivitav Katre Kõvask turuseisust: arvan, et rahunemist näeme kevadel

Katre Kõvask.
Foto: Raul Mee
Tööstusuudised eetris. Kaerajoogitootja YOOK Production pani 9. novembril oma uuele tehasele nurgakivi ja plaanib tootmist alustada tuleva aasta suvel.

"Tööstusuudised eetris" saates on külas ettevõtte tegevjuht Katre Kõvask, kes enne YOOKi juhtis Tallinki kaldakaubanduse äri ja vastutas muuhulgas ka Burger Kingi ülesehitamist Baltikumis. Kõvask räägib saates, mis tunne on kriisiajal uut äri üles ehitada ja mis pani teda liituma kaerajoogi tootmisega. Tippjuht rõhutab, et praegu on oluline inflatsioon alla saada ja ilmselt kevad toob turule teatava rahunemise. Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077