Autor: Harro Puusild • 31. oktoober 2022

Aknatootja laiendab tehast: ujume vastuvoolu ja ei otsi energiakriisis kokkuhoiukohti

Janar Tammjärv.
Foto: Harro Puusild
"Tööstusuudised eetris" saates on külas aknatootja KLAR Home asutaja ja juht Janar Tammjärv, kellega räägime ettevõtte arengust ja plaanidest.

„Ujume vastuvoolu ja näeme, et ka languses on võimalik kasvada,“ märgib Tammjärv saates. Ta lisab, et kallitest energiahindadest hoolimata pole ettevõttel plaanis rohkem säästa või tegeleda erakorralise kulude kokkuhoiuga, vaid keskenduda tulu teenimisele. „Keskendume sellele, kuidas ühe ruutmeetri või ühe inimese kohta rohkem käivet saada – see on meie energia säästmise lahendus,“ sõnab ettevõtte juht. Veel räägib Tammjärv uuest kavandatavast tehasest, tarneahelatest ja tarnijatest, samuti ekspordist ja Põhjamaade turuolukorrast ning sellestki, kuidas müüa aknaid läbi e-poe ilma vahendajateta otse jaekliendile. Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077