Autor: Harro Puusild • 5. september 2022

Tööstur: autotööstust ootab ees tõusuperiood, hakkame tehast laiendama

Mistra-Autexi juht ja omanik Priit Tamm.
Foto: Harro Puusild
Seekordses "Tööstusuudised eetris" saates on fookuses autotööstus. Kui majanduseksperdid ja juhid räägivad palju sellest, et meid ootavad ees sünged ajad, siis autotööstuses on hetkel hullem selja taga ning pigem on oodata kasvu.

"Meid ootab ees tõusuperiood," märgib autotööstusele tekstiilist ja plastist tooteid valmistava Mistra-Autexi juht ja omanik Priit Tamm saates. Räägime ka sisendhindade kasvust, mis Tamme sõnul on hetkel lausa müstiliselt kiire, kuid õnneks on autotootjad olukorda mõistvamalt suhtuma hakanud. Lisaks on juttu järgmise aasta investeerimisplaanidest, mille hulgas on ka tehase laiendamise plaan. Ühtlasi avaldab Tamm põhimõtte, mille järgi tema oma tehases palka tõstab.

Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077