Autor: Rivo Sarapik • 9. juuni 2022

Ilmselt pole Eestis tööstust, mis vaimse tervisega ei peaks tegelema

Tööpsühholoog Andero Teras rääkis intervjuus, et pandeemia järelmid, tarneraskused ja tööjõupuudus on töösturid järjest ka vaimse tervise teemade vastuvõtule toonud. Terase hinnangul ilmselt ei ole tööstust, mis võiks sellele teemale tähelepanu pööramisest loobuda.

Tööpsühholoog Andero Teras tõi hommikuprogrammis välja, et ka tööstustes tuleb vaimse tervise teemadega tegeleda.
Foto: Liis Treimann

Teras jagab intervjuus ka soovitusi, mida teha ja mida mitte teha organisatsioonis, kus vaimse tervise teemad juba töötegemist ning tulemusi mõjutama hakkavad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077