Autor: Rivo Sarapik • 2. mai 2022

Marek Helm: talendijaht käib igas sektoris

Aprillist mööblitööstust Standard juhtima asunud hinnatud tippjuht Marek Helm rääkis Äripäeva raadio saates "Kuum tool", kuidas nemad on ettevõttes õiged inimesed üles leidnud.
Mööblitööstuse Standard värske juht Marek Helm rääkis Äripäeva raadio saates "Kuum tool", et uuele juhile seatavate ootustega tasub ettevaatlik olla. Omanikel on ootused probleemide lahendamiseks, aga need võivad võtta oodatust kauem aega.
Foto: Eiko Kink

Helmi sõnul on neil kord nädalas arenduskoosolek, kus kokku on pandud Standardi töötajad, kellel on väga tugev ja pikaaegne kogemus ja need, kes on värskete ideed ja mõtetega hiljuti liitunud. "Mul on lausa nauditav kuulata, kuidas selline generatsioonide vahe proovib leida ägedaid lahendusi, kuidas ühte või teist muutust organisatsioonist teha."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077