Autor: Meelis Mandel • 2. mai 2022

Äri partnerilt välja ostev Einpaul: arvasin, et pank annab meile hurraaga laenu

Rootsi partnerilt Lifco masinatööstuse Hekotek välja ostev Heiki Einpaul rääkis, et Rootsi partneril veel jaanuaris müügiplaani ei olnud, kuid sõda Ukrainas selle tehingu tõi. "Mida kaugemaal Venemaast olla, seda must-valgemad otsused on ja rootslased Venemaaga äri teha ei taha. Neile on lihtsam, et me teeme ise otsused siin ja nad ei pea neid otsuseid kontrollima," selgitas ta.
Hekoteki üks omanik Heiki Einpaul.
Foto: Andras Kralla

Tehingut rahastatakse pangalaenuga. "Kujutasin ette, et meiesugusele ettevõttele antakse hurraaga laenu, aga nüüd käivad läbirääkimised ja lõppu ei paista," rääkis Einpaul Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077