Autor: Gregor Alaküla • 22. märts 2022

Tarnijad tõstavad hindu neli korda tihedamini kui tavaliselt

Kui varem korrigeerisid tarnijad hindu kord aastas, siis nüüd teevad nad seda kord kvartalis, ütles Inseneribüroo Saksa Automaatika tegevjuht Ats Alupere.
Saksa Automaatika tegevjuht Ats Alupere
Foto: Raul Mee

Alupere sõnul on Eesti tööstussektor praegu tugev, küll aga on endiselt tunda koroonakriisist tekkinud tarneprobleeme. „Mingid tarned jäävad hiljaks või ei tule üldse,“ ütles ta. Saksa Automaatikat sõda Ukrainas otseselt mõjutanud pole, kuid Alupere sõnul on osal ettevõtte partneritel on olnud palju projekte Venemaal ja Valgevenes. Neil ettevõtetel on praegu käibed langenud paarkümmend protsenti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077