Autor: Harro Puusild • 29. november 2021

Kuidas Eesti tööstusettevõte CERN‑ilt tellimuse sai?

Radius Machining OÜ Saksamaa regioonijuht Eva Laanemäe.
Foto: Harro Puusild
Tänavu 1. veebruaril sai Eestist Euroopa Tuumauuringute Keskuse (CERN) assotsieerunud liige, mis annab meie tööstusettevõtetele senisest rohkem võimalusi. "Tööstusuudised eetris" saates teeme ülevaate sellest, mis on CERN ja mida nad tööstusettevõtetelt ootavad.

Saame teada, kuidas organisatsioon tarneturgu kaardistab ja millal on taas plaanis Eestit väisata. Saates räägib ka oma kogemusloo metallitööstus Radius Machining, kellel õnnestus CERN‑ilt tellimus saada. Saates on külas Ettevõtluse Areandamise Sihtasutuse CERNi projektijuht Robert Aare ja äsja CERN‑ilt tellimuse saanud metallitööstuse Radius Machining OÜ Saksamaa regioonijuht Eva Laanemäe.

Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077