Autor: Hando Sinisalu • 19. oktoober 2021

Lugu sellest, kuidas Orkla Põltsamaa tehasesse tulid robotid Robert, Roberta ja Robotina

Orkla Eesti Põltsamaa tehase juht Indrek Grossthal ja Columbus Eesti digitaliseerimisekspert Toomas Olli.
Foto: Äripäev
Järjekorras kümnendas saates sarjast "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" tuleb juttu nii tehases töötavatest robotitest kui tarkvararobotitest. Saate külalised on Orkla Eesti Põltsamaa tehase juht Indrek Grossthal ja Columbus Eesti digitaliseerimisekspert Toomas Olli.

Orkla Eesti Põltsamaa tehases toimetavad kolm pakkimisrobotit: Robert, Roberta ja Robotiina. Indrek Grossthal jagab oma kogemust robotite kasutuselevõtuga. Toomas Olliga räägime sellest, kuidas tarkvararobotid saavad aidata kontori- ja tehasetöölisi säästa tüütust mehaanilisest käsitööst.

Saadet juhib Hando Sinisalu.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077