Autor: Hando Sinisalu • 8. september 2021

Vau-efekt pani Eesti firma 300% kasvama

Saunakeriste tootja HUUM kasvas juulis võrreldes eelmise aasta juuliga 346,5 protsenti ja kasvuprognoos püsib sama suur. Esmaspäevases hommikuprogrammis rääkis ettevõtte juht Siim Nellis, mis on selle kiire kasvu taga ja mis on ettevõtte edasised plaanid.
Saunakeriste tootja HUUM juht Siim Nellis.
Foto: Jassu Hertsmann

Nellis rääkis, et nende saunakeriste kohta levib USAs info neist sõltumata ja päris aktiivselt. Tema sõnul nad sisuliselt turundust ei tee. "John ütleb Jimmyle saunas, näe vahva keris," näitlikustas Nellis. Toode peab tekitama Nellise sõnul vau-efekti, siis müüb ta ise.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077