Autor: Hando Sinisalu • 23. august 2021

Tööstur: hinnatõus alles tuleb

Kergmetalltaarat valmistava Metaprinti ärimahud on suurenenud viimase kahe aasta jooksul 40%, kuid sellist kasvu varjutavad ka raskused, rääkis firma juht Martti Lemendik.
Järgmisel aastal võib Eestis näha kahekohalist inflatsiooninumbrit, hoiatas Metaprinti juht Martti Lemendik.
Foto: Liis Treimann

"Meeskond vajaks pisut kergemat vaheaastat," rääkis Lemendik Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, lisades, et kiire kasv toob kaasa ka juhtimisraskusi. Probleem pole Lemendiku sõnul praegu selles, et nõudlust pole, vaid endiselt on raskusi, kuidas toorainet hankida.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077