Autor: Rivo Sarapik • 31. detsember 2020

Otto Pukk: aasta õnneseen olen mina ise

Incapi juht Otto Richard Pukk.
Foto: Liis Treimann
Sel aastal parima juhi tunnustuse pälvinud elektroonikatööstuse Incap vedaja Otto Richard Pukk hindas, et on sel aastal ise aasta õnneseen.

Pukk loetles, et tal on suurepärane töö, pere ja kolleegid ning ta on palju tunnustust pälvinud. Lisaks rääkis ta intervjuus, millised valikud seisavad eestlastel ees, miks on keeruline aasta edukas olnud ja mida peame edu lootes tegema.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077